Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατά την επίσκεψη του χρήστη/συνδρομητή στην ιστοσελίδα και προκειμένου να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εκάστοτε προσφορές, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του ώστε να τον ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και προσφορές, είναι πιθανό να ζητηθεί από τον χρήστη να δηλώσει στοιχεία που τον αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/συνδρομητής οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Η ιστοσελίδα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/συνδρομητών για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, τα οποία στοιχεία και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσης του χρήστη/συνδρομητή και της Εταιρίας.
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/συνδρομητής στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Εταιρία, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί ο χρήστης/συνδρομητής. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης/συνδρομητής έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

 

Οι πληροφορίες που ζητάμε από το χρήστη/συνδρομητή της ιστοσελίδας
Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο κ.α.) μόνο όταν γίνει συνδρομητής ή προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά προϊόντος/υπηρεσιών ή εάν επιλέξει να λαμβάνει τα ενημερωτικά μας email.
Συναίνεση Χρήστη
Ο χρήστης/συνδρομητής αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν.2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί από το Ν.3471/2006 και σήμερα ισχύει, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα του, τα οποία θα περιέρχονται σε γνώση αυτής (της Εταιρίας) από την επίσκεψη του χρήστη/συνδρομητή στο site με σκοπό:

  • την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το site στους χρήστες/συνδρομητές του,
  • την εν γένει ενημέρωση του χρήστη/συνδρομητή,
  • την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων του χρήστη/συνδρομητή αναφορικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται από και μέσω του site,
  • την ενημέρωση του χρήστη/συνδρομητή σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών, νέων παραλαβών κ.λπ.) ,
  • την εύρυθμη λειτουργία του site,
  • κάθε συναφή με τα ανωτέρω ενέργεια.

 

Πολιτική Cookies
(Τελευταία αναθεώρηση στις 6 Ιουνίου 2016)
Η πολιτική αυτή εξηγεί το πώς το Flexshopgr χρησιμοποιεί τα Cookies κατά την περιήγησή σας στο flexshop.gr και στην mobile εφαρμογή μας σε mobile και tablet συσκευές. Με την αποδοχή της Πολιτικής αυτής επιβεβαιώνετε πως έχετε αποδεχθεί και έχετε ενημερωθεί για την χρησιμοποίηση των Cookies μας στον browser που χρησιμοποιείτε
Τι είναι τα Cookies;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων αποτελούμενα από κείμενα και αριθμούς που αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε (Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) που περιέχουν πληροφορίες που επιτρέπουν στο διαδικτυακό τόπο να απομνημονεύει τις σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν την χρήση του www.flexshop.gr πιο αποτελεσματική και χρήσιμη για εσάς. Τα cookies μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε την συσκευή σας και να ενεργοποιούμε συγκεκριμένες πληροφορίες που κάνουν την πλοήγησή σας πιο εύκολη, όπως το κατάστημα που σας εξυπηρετεί. Τα cookies σας βοηθούν ώστε να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και μας βοηθούν να διαμορφώσουμε το site μας σύμφωνα με αυτές.

Μπορώ να μην δεχθώ την χρήση Cookies;
Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσα από τις ρυθμίσεις του browser σας καθώς και διαγράψετε όλα τα cookies που έχουν αποθηκευτεί πρόσφατα στον browser. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες οδηγίες πατώντας Βοήθεια στο menu του browser. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως απενεργοποιώντας τα cookies από τον browser σας, μπορεί να μην σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του site και ορισμένες από τις λειτουργίες του site μπορεί να μην λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε καθώς βασίζουν την λειτουργία τους στα cookies

Χρήση Cookies από το flexshop.gr  
Στο flexshop.gr χρησιμοποιούμε Cookies, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνουμε, να επεξεργαζόμαστε ή να αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα από την χρήση του. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για να λαμβάνουμε μη προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες μας και για να προσφέρουμε στους εγγεγραμμένους μας επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη online εμπειρία. Με την περιήγηση στο site μας συγκεντρώνουμε απλές πληροφορίες αναγνώρισης και μετρήσεων, όπως για παράδειγμα το πόσοι χρήστες επισκέφθηκαν συγκεκριμένα σημεία του site μας. Η χρήση των cookies δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση τον υπολογιστή σας ή την mobile συσκευή σας. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επαναληπτικό marketing στο διαδίκτυο.

Cookies Αρχικού Κατασκευαστή
Τα cookies Αρχικού Κατασκευαστή είναι cookies που χρησιμοποιεί είτε το flexshop.gr είτε από τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν το domain του site μας. Για παράδειγμα το flexshop.gr χρησιμοποιεί cookies από το Google Analytics

Cookies Τρίτου Μέρους
Τα Cookies τρίτου μέρους δημιουργούνται στον browser σας από διαφορετικό site από το site στο οποίο περιηγήστε (σε αυτή την περίπτωση διαφορετικό από το flexshop.gr). Τέτοια Cookies μπορεί να είναι cookies από το DoubleClick για την αξιολόγηση των ενεργειών marketing μέσω τρίτων sites
Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σε αυτό το τεχνολογικό πλαίσιο βάσει του νόμου (άρθρο 6(1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Αποθηκεύουμε αυτά τα δεδομένα, έως ότου το εκάστοτε cookie λήξει ή το διαγράψετε.

0